Tort de piersici și cremă de cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați piersicile și tortul cu cafea cremă. O porție conține 259 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți unt, ouă, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11086 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de piersici și cremă de cafea, Tort de piersici și cremă de cafea, și Tort de cafea cu piersici și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de grade
Se amestecă făina, zahărul, scorțișoara, nucșoara și untul (vor fi sfărâmicioase). Scoateți o ceașcă din aceasta și economisiți pentru topping.
Se amestecă gălbenușurile de ou cu smântână și se adaugă la restul amestecului de făină.
Se adaugă sare și praful de copt și se amestecă până se omogenizează.Îndoiți ușor albușurile.
Se toarnă în tigaie cu formă de arc unsă.Puneți umplutura de plăcintă uniform deasupra aluatului.
Se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți timp de 55-65 de minute. Până se rumenesc ușor deasupra.Se lasă să se răcească timp de cinci minute, apoi se scoate din tigaie.
Stropiți cu glazură de vanilie.Topiți untul în cuptor cu microunde, apoi adăugați vanilie.Se amestecă încet zahărul pudră. (va fi aglomerat)
Adăugați 3 linguri de smântână (sau lapte) amestecați până când sunt cremoase și netede.
Adăugați mai multă smântână 1 lingură la un moment dat până la consistența potrivită (suficient de curgătoare pentru a stropi peste tort).