Tort de ou de rață cu rozmarin

Tort de ou de rață cu rozmarin
Tortul cu ou de rață cu rozmarin este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 738 calorii, 15g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de zahăr, grăsime de rață, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ou de rață cu rozmarin, Rață de rozmarin cu caise, și Rață cu cireșe uscate și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Crăpați ouăle de rață într-un castron mare, adăugați zahărul și bateți cu un tel până când sunt bine combinate și ușor spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De RațăOuă De Rață
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Stropiți în ulei și grăsime de rață în timp ce amestecați amestecul. Odată ce grăsimea este bine încorporată în amestec, presărați rozmarinul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Gât De PuiGât De Pui
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-un al doilea castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Folosind biciul, amestecați făina în amestecul de ouă-grăsime până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace 50 de minute. Lipiți o scobitoare în centrul tortului și, dacă iese curat, tortul este gata. Dacă nu, coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de răcire timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe suport. Feliați și mâncați cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Retipărit cu permisiunea de la rață, rață, gâscă: rețete și tehnici de gătit rață și gâște, atât sălbatice, cât și domesticite de Hank Shaw. Drepturi de autor 2013 de Hank Shaw; fotografii drepturi de autor 2013 de Holly A. Heyser. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Hank Shaw este autorul cărții Hunt, Gather, Cook și blogul Hunter Angler Gardener Cook, care a câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun Blog în 2013 și premiul IACP pentru cel mai bun blog alimentar atât în 2010, cât și în 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Shaw a fost prezentat pe Travel Channel ' s Alimente bizare iar munca sa a apărut în Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream și The Art Of Eating, precum și reviste de vânătoare și conservare precum Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine și fazani pentru totdeauna. Locuiește în Sacramento, California. Aflați mai multe la www.honest-food.net.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista