Tort de ou de rață cu rozmarin
Tortul cu ou de rață cu rozmarin este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 738 calorii, 15g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de zahăr, grăsime de rață, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ou de rață cu rozmarin, Rață de rozmarin cu caise, și Rață cu cireșe uscate și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci cu unt.
Crăpați ouăle de rață într-un castron mare, adăugați zahărul și bateți cu un tel până când sunt bine combinate și ușor spumoase.
Stropiți în ulei și grăsime de rață în timp ce amestecați amestecul. Odată ce grăsimea este bine încorporată în amestec, presărați rozmarinul deasupra.
Într-un al doilea castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Folosind biciul, amestecați făina în amestecul de ouă-grăsime până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace 50 de minute. Lipiți o scobitoare în centrul tortului și, dacă iese curat, tortul este gata. Dacă nu, coaceți încă 10 minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de răcire timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe suport. Feliați și mâncați cald sau la temperatura camerei.
Retipărit cu permisiunea de la rață, rață, gâscă: rețete și tehnici de gătit rață și gâște, atât sălbatice, cât și domesticite de Hank Shaw. Drepturi de autor 2013 de Hank Shaw; fotografii drepturi de autor 2013 de Holly A. Heyser. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Hank Shaw este autorul cărții Hunt, Gather, Cook și blogul Hunter Angler Gardener Cook, care a câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun Blog în 2013 și premiul IACP pentru cel mai bun blog alimentar atât în 2010, cât și în 201
Shaw a fost prezentat pe Travel Channel ' s Alimente bizare iar munca sa a apărut în Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream și The Art Of Eating, precum și reviste de vânătoare și conservare precum Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine și fazani pentru totdeauna. Locuiește în Sacramento, California. Aflați mai multe la www.honest-food.net.