Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie

Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 934 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Nunta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cremă de tartru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Nunta Alb, Tort De Nunta Alb, și Tort De Nunta Alb.

Instrucțiuni

1
Caș De Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
2
Faceți cașul în două loturi separate. Este folosit ca umplutură între straturile de tort și ca componentă în mousse.
3
Bateți 3 căni de zahăr și 4 1/2 lingurițe de amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treceți treptat în 1 1/2 cești de suc de lămâie, apoi 18 gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați 1 1/2 căni de unt. Gatiti la foc mediu pana cand cașul se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Transferați cașul într-un castron mediu. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului. Faceți al doilea lot de caș, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. La frigider cel puțin 1 zi. (Se poate face cu 7 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Glazura
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
7
Faceți glazura în două loturi separate cu cel puțin o zi înainte. Un lot este pentru tortul de 12 inci, unul pentru celelalte două prăjituri. Crema înlocuiește untul în această variantă a glazurii standard de brânză cremă, deci este tartinabilă direct din frigider. Folosiți frișcă grea pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8
Așezați 8 uncii de ciocolată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Folosind mixer electric, bate 3 pachete crema de branza intr-un bol mare pana pufos. Bateți în 1 1/4 căni de zahăr, apoi ciocolată caldă. Bateți 2 căni de smântână și 1 1/4 căni de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri ferme medii. Îndoiți în amestecul de brânză cremă în 3 adaosuri. Acoperi; rece. Faceți al doilea lot de glazură, folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient. Refrigerați glazura cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Așezați cașul de lămâie într-un castron mare și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți ciocolată albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte. Se amestecă doar până când ciocolata este topită, netedă și doar caldă (nu se supraîncălzește); scoateți din apă. Bateți frișca într-un alt castron mare până se formează vârfuri ferme medii; pliați în ciocolată albă caldă. Îndoiți amestecul în caș de lămâie în 3 adaosuri. Acoperiți bolul și răciți mousse până la rece și setați, cel puțin 1 zi și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tort de portocale cu lapte bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4
Folosiți jumătate din aceste ingrediente pentru a face tortul de 12 inci și jumătate pentru a face atât prăjiturile de 9 inci, cât și cele de 6 inci. Cerneti mai intai faina, apoi masurati-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Poziționați raftul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 12 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3 inci. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 6 inci, cu fund detașabil și laturi înalte de 3 inci. Cerneti 5 1/2 cani faina de tort cernuta, 5 1/2 lingurite praf de copt si 1 1/4 lingurite sare de 3 ori intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se amestecă 1 1/2 cani de lapte bătut, 3 linguri de concentrat de suc de portocale și 2 1/2 linguri de vanilie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană (1 1/2 bețișoare) unt într-un castron mare până când este neted și pufos. Bateți treptat în 1 1/4 căni de zahăr, apoi 3/4 cană de ulei. Bateți încă 1 cană de zahăr. Bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 1 1/4 căni (aproximativ 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
albușuri de ou și 1/4 linguriță cremă de tartru într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până când albii cad din bătăi în panglică groasă, pufoasă (nu rigidă), aproximativ 4 minute. Îndoiți albii în aluat în 4 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți tortul până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Tăiați în jurul tortului pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Faceți al doilea lot de aluat de tort urmând aceeași tehnică ca și pentru primul tort și folosind aceeași cantitate din fiecare ingredient.
13
Transferați 8 1/2 căni de aluat în tigaia pregătită de 9 inci; transferați 4 căni de aluat în tigaia pregătită de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute pentru tort de 6 inci și 1 oră 18 minute pentru tort de 9 inci. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi.
16
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Răciți complet toate prăjiturile. (Se poate face cu 1 zi înainte de umplerea și înghețarea prăjiturilor. Întoarceți prăjiturile în tigăi. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Umplerea și înghețarea prăjiturilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
18
Pentru a ușura umplerea și înghețarea prăjiturilor, folosiți fundul pentru tigaie sau cumpărați runde de carton de la un magazin de prăjituri și bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Împingeți tortul de 12 inci în sus pentru a elibera din tigaie. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind fundul tart-pan sau rotund din carton de 11 inci, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și capacul; transferați stratul mijlociu pe suprafața de lucru și capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
21
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei sau pe carton rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
22
Se întinde peste 1 mousse generos de 3/4 căni. Picătură 1 3/4 cani caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
23
Se întinde cu aceleași cantități de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
24
Împingeți tortul de 9 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
25
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
26
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Folosind partea inferioară a tăvii sau cartonul rotund, transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
28
Întindeți 1 1/4 căni mousse peste. Picătură Generos 2/3 ceasca caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
29
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind fundul tart-pan, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
30
Împingeți tortul de 6 inci în sus pentru a elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
31
Tăiați suficient de crustă superioară pentru a face tortul de 2 1/2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
32
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
33
Transferați stratul superior pe suprafața de lucru și acoperiți; repetați cu stratul mijlociu.
34
Tăiați stratul inferior din partea inferioară a tigaiei și așezați-l pe fundul tigaiei de 5 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
35
Întindeți mousse generoasă de 1/2 cană. Picătură 6 linguri caș peste de linguri și răspândirea pentru a acoperi mousse în strat uniform. Se dă la frigider până când mousse-ul și cașul sunt ferme, aproximativ 1 oră. Folosind spatula mare, așezați stratul mijlociu pe stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
36
Se întinde cu aceeași cantitate de mousse și caș. Folosind spatula mare, așezați stratul superior pe tort și apăsați ușor. Puneți la frigider tortul asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
37
Întindeți 2 1/4 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 12 inci ca prim strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
38
Întindeți 1 1/2 căni de glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
39
Întindeți 3/4 cană glazură subțire deasupra și părțile laterale ale tortului asamblat de 6 inci. Răciți toate prăjiturile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
40
Întindeți 5 căni de glazură peste tort de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
41
Intinde 3 2/3 cani glazura peste tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
42
Întindeți 2 căni de glazură peste tort de 6 inci. Puneți la frigider tortul de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
43
Așezați tort de 12 inci pe platou. Apăsați 1 diblu drept în jos în centru și până la partea de jos a tortului. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
44
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
45
Tăiați încă 7 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați 7 dibluri rămase în tort, distanțate în mod egal și la 3 până la 3 1/4 inci de diblul Central. Chill tort cu dibluri.
46
Apăsați 1 diblu drept în jos în centrul tortului de 9 inci. Marcați diblul cu 1 1/4 inci deasupra nivelului de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
47
Scoateți diblul și tăiați cu cuțitul zimțat în punctul marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
48
Tăiați încă 5 dibluri la aceeași lungime. Apăsați 1 diblu înapoi în centrul tortului. Apăsați diblurile rămase în tort, distanțate în mod egal și la 2 inci de centru; se răcește cu dibluri. (Se poate face cu 2 zile înainte. După ce glazura este fermă, acoperiți prăjiturile cu cupole de tort sau lejer cu folie; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
49
Asamblare și decorare
50
Amestec de trandafiri albi mari și mici și frezii (aproximativ 5 duzini)
51
Așezați tort de 9 inci deasupra diblurilor în tort de 12 inci.
52
Așezați tort de 6 inci deasupra diblurilor în tort de 9 inci.
53
Așezați trandafiri mari între nivelurile inferioare și medii, potrivindu-vă în trandafiri mici și frezii pentru a umple spațiul. Umpleți spațiul dintre nivelurile medii și superioare cu amestec de flori.
54
Compot de fructe de pădure
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
55
Acest compot de fructe contribuie contrast de culoare și aromă la fiecare porție de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
56
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Capac; se răcește până se formează sucuri, cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
57
Servire
58
Așezați nivelurile de tort de sus și de mijloc pe suprafața de lucru.
59
Scoateți florile și diblurile din prăjituri.
60
Tăiați tortul de sus în 8 felii.
61
Tăiați tortul de mijloc în 16 felii. Introduceți cuțitul drept în jos în tort de 12 inci la 3 inci de margine. Continuați să tăiați în jurul tortului la 3 inci de margine, făcând un cerc cu diametrul de 6 inci în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
62
Tăiați inelul exterior în 18 felii.
63
Tăiați centrul de 6 inci în 8 felii.
64
Așezați felii de tort pe farfurii; lingură compot alături de fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot

Ingrediente

11(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1halbămure proaspetemure proaspete1halbă2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2 linguri de sirop (afine, afine etc.)7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)22inchdiametru tart-pan funduri sau runde de cartondiametru tart-pan funduri sau runde de carton3Ceapa galbena medie, tocatafăină de tort cernutăfăină de tort cernută397Nuci de orice fel (tocate)ciocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)ciocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)454Nuci de orice fel (tocate)ciocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)ciocolată albă importată (cum ar fi Lindt sau Perugina), tocată mărunt (nu folosiți chipsuri)9(poate fi sau trece)amidon de porumbamidon de porumb1kilogramepachete Philadelphia-brânză cremă de marcă, temperatura camereipachete Philadelphia-brânză cremă de marcă, temperatura camerei1(poate fi sau trece)crema de tartrucrema de tartru5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirialbușuri de ou (aproximativ 20 Mari)albușuri de ou (aproximativ 20 Mari)36marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrișcă grea răcităfrișcă grea răcită9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrișcă grea răcităfrișcă grea răcită9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilemon curd (vezi mai sus)lemon curd (vezi mai sus)7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie168inchdibluri din lemn lungi, cu diametrul de 1/4 inchdibluri din lemn lungi, cu diametrul de 1/4 inch6(iarnă)concentrat de suc de portocale congelat dezghețatconcentrat de suc de portocale congelat dezghețat1halbăzmeură proaspătăzmeură proaspătă5inchdiametru tart-pan fund sau carton rotund (tăiat de la 6-inch rotund)diametru tart-pan fund sau carton rotund (tăiat de la 6-inch rotund)8inchdiametru tart-pan fund sau carton rotund (tăiat de la 9-inch rotund)diametru tart-pan fund sau carton rotund (tăiat de la 9-inch rotund)3(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)8halbecăpșuni proaspete, decojite, înjumătățitecăpșuni proaspete, decojite, înjumătățite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1Ceapa galbena medie, tocataLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2Ceapa galbena medie, tocataLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(3 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(6 bețișoare) unt nesărat răcit, tăiat în cuburi de 1/2 inch(6 bețișoare) unt nesărat răcit, tăiat în cuburi de 1/2 inch5(iarnă)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite1mareAmestec de trandafiri albi și fresias (aproximativ 5 duzini)Amestec de trandafiri albi și fresias (aproximativ 5 duzini)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista