Tort de nuntă-tortul cu fructe ușoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la BBC Good Food are 83 de fani. Dacă aveți la îndemână caise, zahăr tos auriu, fistic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Proiect Tort De Nunta: Tortul Este Copt, Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt), și Tort De Nunta.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și dublați baza și părțile laterale ale unei forme de tort adânci, de 15 cm. Înfășurați și un strat dublu de hârtie rezistentă la grăsime sau maro în jurul exteriorului cositorului, apoi fixați-l cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Folosind un tel electric sau un mixer de masă, cremați untul și zahărul împreună până devin pufoase și ușoare. Bateți ouăle treptat. Într-un castron mic, amestecați apa de flori portocalii cu coaja și sucul de portocală și lămâie. Îndoiți făina, apoi fructele uscate, fisticul și ghimbirul în amestecul cremos, urmat de amestecul de suc și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Fructe Uscate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Bețișoare De Covrig
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți amestecul în forma pregătită și coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți cuptorul la 150C/ ventilator 130C/gaz 2 și coaceți încă 1 oră 45 de minute până când a crescut, auriu și o frigăruie introdusă iese curată. Se lasă să se răcească timp de 15 minute înainte de a se transfera într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Tortul se va păstra bine înfășurat într-un loc răcoros până la 1 lună.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fructe. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.