Tort de nunta-tort de fructe ușoare
Tort de nuntă-tortul cu fructe ușoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la BBC Good Food are 83 de fani. Dacă aveți la îndemână caise, zahăr tos auriu, fistic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Proiect Tort De Nunta: Tortul Este Copt, Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt), și Tort De Nunta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Ungeți și dublați baza și părțile laterale ale unei forme de tort adânci, de 15 cm. Înfășurați și un strat dublu de hârtie rezistentă la grăsime sau maro în jurul exteriorului cositorului, apoi fixați-l cu sfoară.
Folosind un tel electric sau un mixer de masă, cremați untul și zahărul împreună până devin pufoase și ușoare. Bateți ouăle treptat. Într-un castron mic, amestecați apa de flori portocalii cu coaja și sucul de portocală și lămâie. Îndoiți făina, apoi fructele uscate, fisticul și ghimbirul în amestecul cremos, urmat de amestecul de suc și coajă.
Puneți amestecul în forma pregătită și coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți cuptorul la 150C/ ventilator 130C/gaz 2 și coaceți încă 1 oră 45 de minute până când a crescut, auriu și o frigăruie introdusă iese curată. Se lasă să se răcească timp de 15 minute înainte de a se transfera într-o grătar pentru a se răci complet.
Tortul se va păstra bine înfășurat într-un loc răcoros până la 1 lună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fructe. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "