Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos umplut cu lămâie. Această rețetă face 10 porții cu 496 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Cap la magazin și ridica Betty tort se amestecă, zahăr pudră, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Nucă De Cocos Umplut Cu Lămâie, Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie rotundă de 8 sau 9 inci cu spray de gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 41 până la 46 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe suportul de răcire 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră și 1/4 cană de unt cu mixerul electric la viteză mică. Se amestecă extractul de nucă de cocos și 1 lingură de lapte. Bateți treptat în suficient lapte rămas, câte 1 linguriță, până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Împărțiți tortul orizontal pentru a face 2 straturi. Pe partea tăiată a stratului inferior, întindeți cașul de lămâie; deasupra cu 1/2 cană de nucă de cocos. Acoperiți cu stratul superior. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Presărați nucă de cocos deasupra tortului. Refrigerați ușor acoperit.