Tort De Nucă De Cocos I
Tort de nucă de cocos i necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 729 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, smântână, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, și Tort de fasole de nucă de cocos-vanilie cu glazură de unt de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort cu două straturi. Odată ce tort este rece straturi despicate cu un fir pentru a crea patru straturi.
Se amestecă împreună smântână, zahăr și toate, cu excepția unei porții de nucă de cocos (unele ar trebui rezervate pentru partea de sus). Puneți deoparte o ceașcă din acest amestec.
Răspândiți restul între straturile de tort.
Combinați toppingul biciuit și amestecul de smântână rezervat. Folosește asta pentru a îngheța tortul. Prăjiți nuca de cocos rămasă și presărați tortul cu gheață. A se păstra la frigider timp de trei zile înainte de tăiere. Cu cât este mai refrigerat, cu atât este mai bine!