Tortul cu nucă de cocos cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, scurtarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Tortul de nucă de cocos al bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de nucă de cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Nucă De Cocos Cu Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Scurtarea
Vanilie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu lapte. Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; se pliază treptat în amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
3
Se toarnă în trei unse și făinoase 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 de euro timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-o cratiță grea, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură în gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie și untul. Se răcește, fără agitare, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
8
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos; bate în vanilie. Adăugați treptat apă, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Scurtarea
Vanilie
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți umplutura între straturile de tort. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului; se presara cu nuca de cocos.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.