Tort de nucă de cocos cu ghimbir-var cu glazură de Marshmallow

Tort de nucă de cocos cu ghimbir-var cu glazură de Marshmallow
Tortul de nucă de cocos cu ghimbir cu glazură de Marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 678 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, gălbenușuri de ou, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de Marshmallow, Tort de nucă de cocos cu afine cu glazură de cremă de Marshmallow, și Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, gălbenușurile, zahărul, sucul de lămâie, coaja de tei, ghimbirul și sarea într-un castron mare de metal pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați vasul peste cratița cu apă care fierbe abia (nu lăsați fundul vasului să atingă apa care fierbe); bateți constant până când cașul se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți vasul din apa care fierbe; bateți untul în caș. Tulpina prin filtru fin stabilit peste castron; aruncați solide în filtru. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului; se răcește peste noapte. (Cașul poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt patru tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de fund de tigăi cu runde de hârtie pergament. Pergament de unt; praf cu făină. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un alt castron mare până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează foarte bine, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle câte 1, răzuind părțile laterale ale bolului înainte de fiecare adăugare. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați 2 tigăi de tort pe raftul superior al cuptorului și 2 tigăi pe raftul inferior; coaceți până când auriu și testerul introdus în centrele de tort iese curat, inversând tigăile după 15 minute, aproximativ 30 de minute în total. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia pergament. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus pe rafturi; răciți prăjiturile complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați 1 strat de tort pe platou.
4
Întindeți 1/3 de caș de ghimbir-lime (aproximativ 1/2 cană), lăsând o margine simplă de 1/2 inch în jurul marginii tortului. Repetați procedura pe încă 2 straturi de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
5
Lăsați fiecare strat de tort să stea 10 minute. Stivați straturile de tort, cu cașul în sus. Se acoperă cu al patrulea strat de tort.
6
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți glazura. Introduceți 3 sau 4 frigarui de bambus de sus în jos în tort pentru a ține straturile de tort stivuite în loc în timp ce înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Bateți zahărul, albușurile de ou, 1/3 cană de apă, siropul ușor de porumb și crema de tartru într-un castron mare de metal pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe abia (nu lăsați fundul vasului să atingă apa care fierbe). Folosind un mixer electric portabil, bateți la viteză medie până când amestecul seamănă cu puful moale de marshmallow, aproximativ 4 minute. Măriți viteza mixerului la mare și bateți până când amestecul este foarte gros, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți vasul din apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați extract de vanilie și continuați să bateți până când glazura de marshmallow este complet rece, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4
Întindeți glazura de marshmallow subțire deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Scoateți frigarui de bambus. Apăsați nuca de cocos în fulgi în glazură de marshmallow deasupra și părțile laterale ale tortului. (Tortul poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de servire.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista