Tort de nucă de cocos cu afine cu glazură de cremă de Marshmallow

Tort de nucă de cocos cu afine cu glazură de cremă de Marshmallow
Tortul cu nucă de cocos de afine cu glazură de cremă de Marshmallow este un desert care servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 530 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de Marshmallow, Tort de nucă de cocos cu ghimbir-Lime cu glazură de Marshmallow, și Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită.

Instrucțiuni

1
Unsoare și făină două 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în crema de nucă de cocos, suc de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
5
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Transferați în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
9
Pentru umplutură, într-o cratiță mare, combinați afine și suc de afine. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 12 minute. Apăsați afine printr-o moară de alimente într-un castron mic; aruncați semințele și pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Într-o cratiță mică grea la foc mediu, combinați amestecul de afine și zahărul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se ia de pe foc.
12
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă și gălbenușuri de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se ia de pe foc. Se amestecă untul. Se amestecă ușor sucul de lămâie și se curăță. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
14
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, crema de marshmallow și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
16
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
17
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Tort de îngheț. Apăsați nuca de cocos prăjită deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
18
Garnisiți cu afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista