Tort De Nucă De Cocos

Tortul cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 528 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, și Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 2 (9") Tigăi rotunde pentru tort cu scurtare, tigăi cu hârtie de ceară și hârtie de grăsime. Praf cu făină, scuturând excesul.
Bateți untul la viteză mică cu un mixer electric 2 minute sau până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză medie 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Cu mixer la viteză mică, adăugați ingrediente uscate alternativ cu lapte de nucă de cocos, începând și terminând cu ingrediente uscate.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 23 până la 25 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți straturile în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Straturile de tort pot fi înfășurate și răcite până la 2 zile, dacă se dorește.
Întindeți glazura de nucă de cocos între straturi și deasupra tortului; lăsați să se scurgă în jos.