Tort De Nucă De Cocos

Tort De Nucă De Cocos
Tortul cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 528 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, și Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 2 (9") Tigăi rotunde pentru tort cu scurtare, tigăi cu hârtie de ceară și hârtie de grăsime. Praf cu făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Bateți untul la viteză mică cu un mixer electric 2 minute sau până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză medie 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Cu mixer la viteză mică, adăugați ingrediente uscate alternativ cu lapte de nucă de cocos, începând și terminând cu ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte De CocosLapte De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați extracte.
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți la 350 timp de 23 până la 25 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți straturile în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Straturile de tort pot fi înfășurate și răcite până la 2 zile, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
8
Întindeți glazura de nucă de cocos între straturi și deasupra tortului; lăsați să se scurgă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista