Tort de nectar de caise II

Tort de nectar de caise II
Cake nectar de caise II este un fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, jell-O amestec de Jell-O și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nectar De Caise, Tort De Nectar De Caise, și Piept Cu Nectar De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un tub de 10 inch sau o tigaie Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Se amestecă amestecul de tort, ouăle, uleiul vegetal și nectarul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
3
Se dizolvă gelatina în apa fierbinte și se adaugă în aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
4
Se amestecă bine și se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute. Răsturnați tortul pe o farfurie și răciți câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se toarnă glazura peste tort cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Combinați zahărul cofetarului și sucul de lămâie. Utilizați imediat pentru a turna peste tort încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista