Coconut Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 206 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, albușuri de ou, așchii de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Mâncare Cu Înger De Nucă De Cocos, Tort De Mâncare Cu Înger De Nucă De Cocos, și Tort De Mâncare Înger Cu Ananas-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 de grade F. bateți albușurile de ou și sarea într-un castron cu un mixer electric pe mediu până se spumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați cremă de tartru. Bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute. Măriți viteza la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, până când albii formează vârfuri moi, lucioase. Bateți în vanilie și suc de lămâie. Într-un alt bol, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr cu făina. Cerneti 1/2 amestec zahar-faina peste albusurile de ou; pliați ușor, dar bine, în aluat folosind o spatulă mare. Repetați de două ori cu amestecul rămas de zahăr-făină. Îndoiți nuca de cocos uscată în 2 loturi. Răzuiți aluatul într-o tigaie cu tub de mâncare înger de 10 inci, fără grăsime, cu fundul detașabil. Suprafața netedă în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
4
Coaceți 35 de minute sau până când blatul este ușor rumenit și tortul revine când îl apăsați. Întoarceți tigaia cu susul în jos și sprijiniți-vă pe gâtul unei sticle de sticlă pentru a se răci. Rulați un cuțit împotriva interiorului tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți tigaia. Slăbiți tort din partea de jos a tigaie; inversa pe o farfurie. Acoperiți cu folie de plastic. A se păstra la temperatura camerei sau la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Fierbeți toate ingredientele într-o cratiță medie 1 minut, până se îngroașă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească. Capac; frigider 1 oră. Înainte de servire, se presară partea superioară a tortului cu trestie de nucă de cocos.