Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Mousse de ciocolată la cuptor. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, plus 2 linguri de zahăr granulat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1292 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, Mousse De Ciocolată La Cuptor, și Tort Trifecta Cu Ciocolată Umplută Cu Mousse Oreo Folosind Cake Boss Mix.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu arc de 9 inci și praf cu cacao. Puneți tigaia pe foaia de copt.
Așezați untul, ciocolata și sarea într-un castron foarte mare rezistent la căldură.
Se încălzește peste cratița cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
În mixerul prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până când albii au devenit Opaci. În timp ce albii bat, adăugați încet 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până la vârful rigid, dar nu uscat.
Transferați albușurile bătute într-un castron.
Folosind același bol de amestecare nespălat și bici, bateți gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr la viteză medie-mare până la culoarea ușoară a lămâii, 3 până la 5 minute.
Bateți ușor gălbenușurile în amestecul de ciocolată până se combină (încercând să nu dezumflați gălbenușurile). Îndoiți ușor albii în amestec de ciocolată în trei loturi, până când se combină și nu rămân dungi de alb.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când prăjitura este umflată, marginile se simt setate, centrul este setat jiggly, iar temperatura în centru citește 150 km f, aproximativ 40 de minute.
Transferați tigaia în grătar pentru a se răci 1 oră. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore. Rulați cuțitul de-a lungul marginii interioare a tigaiei pentru a elibera tortul.
Lăsați tortul să ajungă aproape la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 30 de minute (Vezi nota).