Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor

Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Mousse de ciocolată la cuptor. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, plus 2 linguri de zahăr granulat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1292 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, Mousse De Ciocolată La Cuptor, și Tort Trifecta Cu Ciocolată Umplută Cu Mousse Oreo Folosind Cake Boss Mix.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu arc de 9 inci și praf cu cacao. Puneți tigaia pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați untul, ciocolata și sarea într-un castron foarte mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se încălzește peste cratița cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
5
În mixerul prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până când albii au devenit Opaci. În timp ce albii bat, adăugați încet 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până la vârful rigid, dar nu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați albușurile bătute într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Folosind același bol de amestecare nespălat și bici, bateți gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr la viteză medie-mare până la culoarea ușoară a lămâii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Bateți ușor gălbenușurile în amestecul de ciocolată până se combină (încercând să nu dezumflați gălbenușurile). Îndoiți ușor albii în amestec de ciocolată în trei loturi, până când se combină și nu rămân dungi de alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când prăjitura este umflată, marginile se simt setate, centrul este setat jiggly, iar temperatura în centru citește 150 km f, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați tigaia în grătar pentru a se răci 1 oră. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore. Rulați cuțitul de-a lungul marginii interioare a tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lăsați tortul să ajungă aproape la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 30 de minute (Vezi nota).
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista