Această rețetă face 12 porții cu 560 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de morcovi (făină albă de grâu integral) ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Este perfect pentru Paște. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Din Făină Integrală De Grâu, Tort De Lavă Cu Ciocolată Dublă (Făină Albă De Grâu Integral), și Tort De Cafea Cu Trei Boabe (Făină Albă De Grâu Integral) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci sau 2 tigăi rotunde (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, vanilie și sare; bate la viteză medie 1 minut. Se amestecă morcovii, ananasul, nucile și nuca de cocos (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ananas
Scorțișoară
Morcov
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
4
Se toarnă în tigaie(e).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tigaia de 13x9 inci 40 până la 45 de minute, tigăile rotunde 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Dreptunghi rece în tigaie pe raft de răcire. Se răcește rundele 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Între timp, faceți glazură de brânză cremă. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul și laptele cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Înghețați tort de 13x9 inci sau umpleți și înghețați straturile rotunde cu glazură. A se păstra acoperit la frigider.