Tort de migdale-lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 315 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetăriei, sucul de lămâie, făina de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Migdale-Lămâie, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt de linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Se presară cu zahăr de cofetari; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Așezați migdalele și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se fin ground.In un bol mic de amestecare, smântână unt rămas; bate în amestec de migdale până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă smântâna și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Combinați făina și praful de copt; adăugați la amestecul cremos alternativ cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Pentru Ungerea Insertului
Prune Sau Alte Fructe Fierte
6
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350 de grade timp de 40-45 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Inversați pe un suport de sârmă pentru a se răci.Pentru topping, într-o cratiță grea, combinați fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu mic timp de 10 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase.