Tort De Migdale Cu Ouă

Tort De Migdale Cu Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ouă de migdale. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eggnog Pound Tort, Eggnog Pound Tort, și Eggnog Pound Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți un 10-in. tigaie tub canelat cu 2 linguri de unt. Apăsați migdalele pe fundul și părțile laterale ale tigaiei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Topiți untul rămas. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouă, ouă, extract de rom, nucșoară și unt topit la viteză mică timp de 30 de secunde sau doar până la umezire. Bateți pe mediu timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se coace la 350 de minute pentru 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista