Tort De Migdale Cu Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ouă de migdale. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eggnog Pound Tort, Eggnog Pound Tort, și Eggnog Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un 10-in. tigaie tub canelat cu 2 linguri de unt. Apăsați migdalele pe fundul și părțile laterale ale tigaiei; pus deoparte.
Topiți untul rămas. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouă, ouă, extract de rom, nucșoară și unt topit la viteză mică timp de 30 de secunde sau doar până la umezire. Bateți pe mediu timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Se coace la 350 de minute pentru 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.