Tortul de migdale necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ouă, gălbenușuri de ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt. Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați extract de vanilie și turnați încet zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Pastă De Migdale
Făină De Tort
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Ridicați viteza la mare și adăugați gălbenușurile de ou și ouăle întregi, pe rând. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
5
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.