Tort de marmură cu glazură de ciocolată

Tort de marmură cu glazură de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură cu glazură de ciocolată. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1218 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ciocolată dulce-amăruie, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de marmură cu glazură de Fudge, Tort de marmură cu glazură de Fudge, și Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți două tigăi rotunde de 9 pe 2 inci și tapetați cu hârtie pergament; unt și praf cu făină. Într-un castron, amestecați cele 3 căni de făină, praf de copt și sare. Într-o ceașcă, amestecați laptele cu vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
3
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul la viteză medie până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos, 4 minute. Bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu amestecul de lapte și răzuind vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă 2 căni de aluat cu ciocolata dulce-amară topită și răcită. Răsturnați aluatul rămas în tigăi. Puneți aluatul de ciocolată peste aluatul din tigăi și rotiți-l cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 35 de minute, până când este elastic.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor și inversați pe un suport. Îndepărtați hârtia, întoarceți prăjiturile în poziție verticală și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Topiți ciocolata dulce-amăruie în 1/4 cană de smântână grea și lăsați să se răcească. Într-un mixer în picioare prevăzut cu biciul, bateți untul și gălbenușul de ou la viteză medie-mare până când sunt cremoase. Bateți zahărul la viteză mică. Bateți restul de smântână, vanilie și sare, apoi bateți la viteză medie-mare până devine pufos, cu 3 minute mai mult. Bateți în crema de ciocolată răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
CremăCremă
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
9
Întindeți 1 cană de glazură peste un strat de tort și acoperiți cu al doilea strat; înghețați partea superioară și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Lăsați să stea 1 oră; servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista