Tort de Macadamia de ciocolată cu sos de port de vanilie
Torta de Macadamia de ciocolată cu sos de port de vanilie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 499 calorii, 5g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sos de port de vanilie, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată, și Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați ciocolată, scorțișoară și cremă de 3/4 cană. Se amestecă peste apă fierbinte doar până când ciocolata este topită și netedă.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți peste apă fierbinte până când amestecul ajunge la 14
Reglați căldura pentru a menține amestecul între 140 și 150 și continuați să bateți timp de 3 minute. Puneți tigaia în apă cu gheață și amestecați adesea până când amestecul este rece, aproximativ 15 minute.
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți restul de cremă până când deține vârfuri distincte. Îndoiți ușor frisca în amestecul de ciocolată, apoi turnați în crusta rece de macadamia. Acoperiți etanș (nu lăsați umplerea la atingere a capacului) și răciți cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Scoateți cheesecake Pan rim, tăiați torte în pene și însoțiți cu sos de port de vanilie după gust.