Tort De Mac Cu Lămâie
Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 486 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ouă, procente de grăsime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie, Tort de dovlecei cu lămâie și Mac, și Tort de Mac Purim cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați semințele de mac, coaja de lămâie și laptele. Puneți deoparte să se înmoaie cel puțin 1 oră sau refrigerați peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie cu 6 căni cu hârtie de ceară. Într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți ouăle și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Într-un castron separat, Sortați ingredientele uscate împreună. Cu mixerul în funcțiune, stropiți uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale în amestecul de ouă. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați loturi alternante de ingrediente uscate și amestec de lapte de mac în amestecul de ouă. Aluatul va fi oarecum subțire.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți 1 până la 1 1/4 ore, până când centrul este ridicat și crăpat și întregul tort este ferm și uscat pe partea de sus. Evitați deschiderea cuptorului în timpul coacerii. Nu sub-coace sau tort va cădea.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se continuă răcirea înainte de servire.