Tort de lămâie-ghimbir cu fistic

Tort de lămâie-ghimbir cu fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lămâie-ghimbir cu fistic. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 577 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fistic natural, sare de mare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu lămâie, apă de trandafir și fistic, Tort Galben De Lămâie Cu Lămâi Confiate Și Fistic, și Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ghimbir Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ouale si galbenusurile intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați sucul de lămâie, untul și zahărul într-un bol metalic mediu. Puneți peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până se dizolvă zahărul. Treceți treptat amestecul de lămâie fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în vasul setat peste apă; bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee înregistrează 180 km f, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă caș prin filtru fin stabilit peste castron; se amestecă în coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Așezați folie de plastic direct pe suprafața cașului. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 8 ore sau peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 circulatorf. ungeți ușor două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigăi cu runde de pergament. Cerne primele cinci ingrediente în castron mare de mixer stand echipat cu atașament Tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați untul, laptele și coaja de lămâie și bateți cu viteză medie-mare până se formează aluat gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
LapteLapte
3
Adăugați 4 albușuri; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
4
Adăugați restul de 4 albușuri; bate până se omogenizează bine și se omogenizează. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 4 1/2 căni generoase pentru fiecare); blaturi netede cu spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Coaceți prăjiturile până când sunt aurii și testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigăi pe raft 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați pergamentul și răciți complet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați blaturile cupolate din ambele prăjituri, făcând fiecare tort de 1 1/4 până la 1 1/3 inci înălțime. Folosind cuțitul lung zimțat, tăiați fiecare tort orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
7
Așezați 3 straturi de tort pe Runde sau farfurii separate de carton (rezervați al patrulea strat de tort pentru o altă utilizare).
8
Întindeți 1/3 cană de conserve deasupra fiecăruia dintre cele 3 straturi de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Transferați 1 cană de caș într-un castron mare; rezervă pentru mousse. Împărțiți cașul rămas între straturi (Generos 3/4 cană pentru fiecare); răspândiți uniform peste conserve până la marginea straturilor. Refrigerați straturile separat în timp ce pregătiți mousse (nu stivați straturile de tort).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se toarnă 1/4 cană de apă într-o cratiță mică; se presară gelatină peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Puneți cratița la foc mic, amestecând până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute (amestecul va fi călduț). Se amestecă gelatina în 1 cană de coajă de lămâie rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și 3 linguri de zahăr într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albușurile în amestec de caș în 2 adaosuri; se lasă deoparte până când mousse-ul începe să se întărească ușor, aproximativ 10 minute. Lingură 1/3 de mousse de lămâie (puțină 1 cană) deasupra fiecărui strat, apoi întindeți ușor pe margini folosind spatula offset. Răciți straturile până când mousse-ul se întărește ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Spatula OffsetSpatula Offset
BolBol
5
Așezați 1 strat de tort pe platou. Acoperiți ușor cu al doilea, apoi al treilea, având grijă să nu apăsați ferm. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la frigider.)
6
Garnisiți marginea superioară a tortului cu bucle de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
7
Presărați fistic și ghimbir cristalizat în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Nuci De FisticNuci De Fistic
1
Pentru buclele de ciocolată albă, utilizați un bloc gros de ciocolată albă de înaltă calitate. Cuptor cu microunde la intervale de 5 secunde pentru a se înmuia ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Așezați blocul de ciocolată pe un prosop de bucătărie curat pe o suprafață de lucru. Folosind un cojitor de legume, decojiți ciocolata în bucle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista