Tartă cu piersici și migdale

Tartă cu piersici și migdale
Tarta cu piersici și migdale necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 459 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, migdale, coajă de lămâie și biscuiți amaretti. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Piersici-Migdale, Tartă cu piersici și migdale, și Tartă cu piersici și migdale.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul cât de mic puteți. Dacă vă scufundați cuțitul în făină pentru patiserie și continuați să acoperiți untul cu făină pe măsură ce tăiați cubulețe, veți găsi mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Puneți untul tăiat cubulețe și făina în robotul de bucătărie și pulsați până când arată ca pesmet fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Adăugați un vârf de sare, zahărul, gălbenușurile de ou și coaja de lămâie și pulsați din nou ar trebui să adere aproape imediat într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4
Scoateți din procesor, așezați-l pe o foaie de folie alimentară sau folie și apăsați ușor și formați într-un jurnal compact (atingeți-l cât mai puțin posibil). Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră cu cât se odihnește mai mult, cu atât se va micșora mai puțin mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Unt și făină bine o cutie de tartă de 24 cm. Desfaceți și tăiați Jurnalul de patiserie în felii subțiri uniforme și folosiți pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale cositorului cu felii doar atingătoare sau ușor suprapuse. Păstrați la îndemână un castron cu cuburi de gheață și câteva prosoape de hârtie pentru a vă răci și usca mâinile în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Bateți ușor patiseria cu degetele reci, astfel încât baza să fie uniformă și faceți coaja puțin mai groasă în jurul părților laterale, asigurându-vă că ajunge până la capăt, deoarece se poate micșora. Pentru a uniformiza baza, treceți rapid un cub de gheață, de la centru la margini. Chill din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Introduceți migdalele și zahărul 50g/2oz în robotul de bucătărie și bateți până se toacă mărunt. Tăiați untul și adăugați la migdale cu făina. Procesați din nou până când amestecul seamănă cu pesmetul fin, apoi adăugați oul și, de exemplu, gălbenușul și procesați scurt până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
(23)(23)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
8
Adăugați amaretti zdrobiți și bateți din nou scurt. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
9
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.aruncați piersicile într-o tigaie cu apă clocotită, ridicați-le după câteva secunde, apoi răciți-le în apă rece. Curățați, înjumătățiți și pietruiți piersicile, presărați cu 2 lingurițe de zahăr și lăsați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Întindeți crema amaretti în baza cutiei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Puneți jumătățile de piersici deasupra, cu partea rotunjită în sus, tăindu-le dacă este necesar pentru a umple centrul. Se împrăștie cu migdalele
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
12
Coaceți 25-35 de minute până devin aurii. Verificați umplutura cu o scobitoare (care ar trebui să iasă abia înfundată) și asigurați-vă că patiseria se micșorează departe de staniu. Se pudrează cu zahăr glazură și se servește la temperatura camerei, cu un pahar de Vin Santo toscan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Vin SantoVin Santo
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista