Tort de lire la grătar cu sos de piersici

Tortul de lire la grătar cu sos de piersici este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 7 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți extract de migdale, topping biciuit, tort de lire sterline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Piersici La Grătar, Tort de lire cu Rețetă de sos de piersici Brandied, și Tort de zahăr brun-nuc cu sos de piersici-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; deoparte.
Tăiați tortul în 8 felii. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați feliile de tort pe raft; grătar, acoperit, 1 minut pe fiecare parte sau până la prăjit.
Așezați 1 felie de tort pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale de servire. Topiți feliile de tort uniform cu amestec de piersici și topping bătut.