Tort de lire la grătar cu cremă de lămâie și afine

Tort de lire la grătar cu cremă de lămâie și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul la grătar cu cremă de lămâie și afine. O porție conține 253 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de lămâie la grătar cu piersici și smântână, Tort De Lire Cu Afine Și Sirop De Lavandă, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu. Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți smântâna și zahărul până se formează vârfuri moi. Îndoiți cașul de lămâie. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați felii de tort pe grătar și grătar până se rumenesc pe o parte, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție, deoarece tortul se va prăji rapid. Cu o spatulă rezistentă la căldură, răsturnați cu grijă feliile și grătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Pentru a servi, așezați o felie de tort de lire la grătar pe o farfurie și acoperiți cu o păpușă generoasă de cremă de lămâie și câteva afine. Repetați cu tortul rămas, smântâna și fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Tort De LireTort De Lire
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
LămâieLămâie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista