Pecan acru crema Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 680 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 522 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de suc de portocale, nuci pecan, zahăr cofetari, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Smântână Cu Smântână, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10 inch Bundt sau tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se presara nuci pecan pe partea de jos a tigaie; retrase din circuitul agricol. Cerneti impreuna faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mediu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul peste nuci pecan în tigaie pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 75 până la 90 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
8
Pentru a pregăti glazura: într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, sucul de portocale și 1 linguriță de vanilie.