Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat
Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 87 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați brandy, bețișoare de scorțișoară, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat, Salată de citrice cu sirop de anason stelat, și Plăcintă cu pecan de arțar condimentată cu anason stelat.
Instrucțiuni
Pierce fiecare kumquat de mai multe ori cu un bivol de lemn.
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați 3 cuișoare, 1 băț de scorțișoară și 1 anason stelat. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați kumquats și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Folosind o lingură cu fante, scoateți kumquats din tigaie și împărțiți uniform între 2 borcane (1 litru). Introduceți 3 cuișoare întregi, 1 băț de scorțișoară, 1 anason stelat și jumătate de fasole de vanilie în fiecare borcan.
Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti 4 minute.
Scoateți din căldură. Amestec de tulpină, aruncând solidele.
Se toarnă 2 căni de lichid de gătit și 1/2 cană de coniac în fiecare borcan. Sigilați borcanele; se agită bine. A se păstra la frigider cu 2 săptămâni înainte de utilizare.