Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry
Sparanghelul prăjit cu maioneză de caju-Curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 136 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju plus caju, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Sparanghel-curcan împachetări cu maioneza prăjită-piper, și Tofu-Maioneză De Caju.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Linie foaie de copt cu folie de aluminiu.
Pe foaia de copt, stropiți uleiul peste sparanghelul tăiat. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați împreună pentru a distribui uniform uleiul și condimentele. Prăjiți la cuptor timp de 8 până la 10 minute, în funcție de dimensiunea sparanghelului. În timp ce sparanghelul se prăjește, pregătiți maioneza.
Procesați 2 linguri de caju într-un blender până când sunt măcinate fin. Într-un castron mic, amestecați pentru a combina caju măcinat, maioneză, pudră de curry, suc de lămâie și sare. Pune deoparte.
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii și acoperiți cu o păpușă de amestec de maioneză.
Garnisiți cu câteva caju tocate.