Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry

Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry
Sparanghelul prăjit cu maioneză de caju-Curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 136 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju plus caju, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Sparanghel-curcan împachetări cu maioneza prăjită-piper, și Tofu-Maioneză De Caju.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Linie foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pe foaia de copt, stropiți uleiul peste sparanghelul tăiat. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați împreună pentru a distribui uniform uleiul și condimentele. Prăjiți la cuptor timp de 8 până la 10 minute, în funcție de dimensiunea sparanghelului. În timp ce sparanghelul se prăjește, pregătiți maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Procesați 2 linguri de caju într-un blender până când sunt măcinate fin. Într-un castron mic, amestecați pentru a combina caju măcinat, maioneză, pudră de curry, suc de lămâie și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CajuCaju
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii și acoperiți cu o păpușă de amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
5
Garnisiți cu câteva caju tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista