Tort De Inghetata Pi Ciuma Colada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată pi Cuprosa Coladan. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 593 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, ROM auriu, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pi Sucrosa Coladan Inghetata, Pi Ciucura Coladan Placinta Cu Inghetata, și Înghețată Pina Coladan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie de pâine de 4 pe 8 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament și pergament de unt; praf cu făină.
Într-un castron mic, amestecați împreună ouă, 2 linguri. cremă și 1 lingură. ROM. Cernem făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Adăugați untul și jumătate din amestecul de ouă și bateți cu un mixer electric până se omogenizează bine, 1 minut, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați amestecul de ouă rămas și bateți bine. Îndoiți în nucă de cocos. Răzuiți aluatul în tigaie și coaceți până când tortul este auriu deschis și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se mulează, se îndepărtează pergamentul și se răcește complet pe un suport de sârmă.
Spălați și uscați tigaia și tapetați complet cu folie de plastic. Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi egale.
Perie 2 Linguri. ROM uniform pe laturile tăiate ale tortului.
Așezați a treia parte inferioară în tava de pâine. Într-un castron, bateți restul de 6 linguri. cremă cu 1 lingură rămasă. zahăr până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mic, amestecați ananasul și restul de 1 lingură. ROM. Îndoiți amestecul de Ananas în cremă.
Întindeți înghețata uniform peste tort în tigaie. Se acoperă cu stratul de tort mijlociu, apoi se întinde cu amestec de ananas-cremă. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore sau până la 2 zile.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire. Desfaceți și îndepărtați folia de plastic.
Tăiați felii de 1 inch cu un cuțit fierbinte și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.