Tort De Fructe De Crăciun

Tort De Fructe De Crăciun
Crăciun Fruitcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, zahăr brun, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Fructe Uscate De Crăciun, Tort De Fructe Vegan De Crăciun, și Tort Special De Fructe De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie de pâine de 8 x 4 inch cu spray de gătit; tigaie de praf cu 2 lingurițe de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Combinați stafidele, coacăzele uscate, fisticul, caisele uscate, smochinele uscate și 1 1/2 linguri de făină într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Smochine UscateSmochine Uscate
Nuci De FisticNuci De Fistic
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Cântăriți sau lingurați ușor 5 uncii de făină (aproximativ 1 cană) într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată, sarea și nucșoara într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul, înlocuitorul de ou, 1/4 cană de rom și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
ROMROM
8
Adăugați amestecul de făină în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează. Împingeți treptat amestecul de fructe. Puneți aluatul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Pierce partea de sus a tort de mai multe ori cu un pick de lemn, și perie restul de 1/4 cana ROM peste partea de sus a tort cald. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți tortul din tigaie. Înfășurați tortul în folie de plastic, apoi înfășurați în folie. La frigider cu 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
OcaziiCrăciun
Revista