Tort De Duș Pentru Copii

Tort De Duș Pentru Copii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Baby Shower. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 121 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați culorile alimentare, Betty rich & creamy vanilla frosting, betty cake mix și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Duș Pentru Copii, Tort Cu Cremă Italiană {Duș Virtual Pentru Bebeluși}, și Baby Blue: bare de bezea Blackberry și o familie mușcă dușul virtual pentru Bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar cu trei Tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
3
Se toarnă 1 1/2 căni de aluat într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă încă 1 1/2 căni de aluat într-una din tigăi.
5
Se amestecă 6 până la 10 picături de culoare roșie a alimentelor în aluat într-un castron mic. Se amestecă 6 până la 10 picături de culoare albastră a alimentelor în aluat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă aluatul roz într-o altă tigaie; se toarnă aluatul albastru în tigaia rămasă. (Dacă este necesar, dați la frigider 1 tigaie de aluat până când este gata de coacere.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți tigăi de 8 inci 19 până la 24 de minute, tigăi de 9 inci 17 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Așezați stratul albastru, cu partea de sus în jos, pe farfurie.
9
Întindeți 1/3 cană glazură pe stratul albastru aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Așezați stratul alb, partea de sus în jos, pe stratul mat.
11
Întindeți 1/3 cană glazură pe stratul alb aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Așezați stratul roz, partea superioară în sus, pe stratul mat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista