Tort De Dragoste Persană

Tort De Dragoste Persană
Persană dragoste tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 583 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de cardamom, făină de tort, apă de trandafiri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceai De Dragoste Persană, Săptămâna iubirii: iubim ... Cupcakes cu cartofi dulci graham, și Tort De Dragoste.

Instrucțiuni

1
Bateți albușurile de ou într-un castron mic până se spumează. Folosind pensula de patiserie, periați petalele de trandafir pe ambele părți cu albușuri; se presară pe ambele părți cu zahăr. Uscați pe suportul antiaderent cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BatetiBateti
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament; pergament cu unt. Cerneti faina, 7 linguri de zahar de brutar, praful de copt si sarea intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateti galbenusurile si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de gălbenuș la ingredientele uscate; bateți până se omogenizează. Bateți albușurile în castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 7 linguri de zahăr de brutar; bateți până când albii seamănă cu puful gros de marshmallow. Îndoiți albii în aluat în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați 1/2 cană smântână și șofran într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; lăsați să se absoarbă 20 de minute. Se răcește până se răcește.
3
Bateți restul de 2 căni de smântână, zahăr pudră și apă de trandafiri într-un castron mare până se formează vârfuri moi; se strecoară în cremă de șofran. Bateți până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
șofranșofran
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
5
Întindeți 1 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Ornează tortul cu petale de trandafir și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista