Tort De Dovleac-Portocaliu

Tort De Dovleac-Portocaliu
Această rețetă face 14 porții cu 370 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nucșoară măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Portocale Cu Dovleac, Tort De Dovleac Portocaliu, și Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați dovleac; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
4
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
VanilieVanilie
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
8
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Așezați 1 cană de zahăr pudră și cremă de brânză într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Adăugați zahărul pudră rămas și coaja; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Carne De VităCarne De Vită
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
13
Întindeți 2/3 cană cremă de brânză înghețată uniform deasupra tortului. Se acoperă cu stratul de tort rămas; întindeți glazura de brânză cremă rămasă deasupra, dar nu și părțile laterale ale tortului. Aranjați felii de portocale într-un inel în jurul marginii exterioare a stratului superior de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Felii De PortocaleFelii De Portocale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Presărați semințe de rodie peste centrul stratului superior de tort. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista