Această rețetă face 14 porții cu 370 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nucșoară măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Portocale Cu Dovleac, Tort De Dovleac Portocaliu, și Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați dovleac; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
4
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Vanilie
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
8
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Așezați 1 cană de zahăr pudră și cremă de brânză într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Adăugați zahărul pudră rămas și coaja; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Carne De Vită
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
13
Întindeți 2/3 cană cremă de brânză înghețată uniform deasupra tortului. Se acoperă cu stratul de tort rămas; întindeți glazura de brânză cremă rămasă deasupra, dar nu și părțile laterale ale tortului. Aranjați felii de portocale într-un inel în jurul marginii exterioare a stratului superior de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Felii De Portocale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Presărați semințe de rodie peste centrul stratului superior de tort. Păstrați tortul acoperit în frigider.