Această rețetă face 14 porții cu 533 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată, Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, și Tort De Dovleac Glazurat Cu Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați fundul a două tigăi de tort de 8 sau 9 inci cu hârtie pergament și unt ușor.Cerneti faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna.Se amestecă Zara, dovleacul și extractul de vanilie împreună într-un castron mic.Bateți untul și zaharurile împreună folosind un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.Bateți ouăle și gălbenușul, pe rând.Reduceți viteza mixerului la scăzut și bateți alternativ în amestecurile de făină și zară în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
3
Coaceți până când un tester, introdus în centru, iese curat-aproximativ 35 de minute (NOTĂ: Dacă utilizați tigăi antiaderente, verificați aproximativ 25 de minute pe măsură ce se gătesc mai repede).Răciți straturile complet înainte de glazură.Glazură:.Bateți crema de brânză folosind un mixer la viteză medie-mare până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr, cacao, scorțișoară și vanilie pentru cofetari și bateți cu viteză mică până când este bine combined.In un castron separat, bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor de 3/4 cană și colorantul alimentar la viteză medie-mare până la vârfuri moi.Îndoiți ușor frișca în amestecul de cremă de brânză până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți 1 cană glazură între cele două straturi și folosiți glazura rămasă pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale ale tortului.Se răcește timp de 30 de minute și se trece la glazură.Geamuri:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vermut Stropitor
6
Așezați ciocolata dulce-amăruie tocată, untul și siropul de porumb într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea la fiert, turnați-o peste ciocolată și lăsați să stea 3 minute.Se amestecă ușor, folosind un tel, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați să stea 3-5 min, până când glazura se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Turnați glazura pe centrul tortului înghețat și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a o întinde pe marginile tortului, permițând unora să se reverse.