Tort De Dovleac Cu Ciocolată Glazurată

Tort De Dovleac Cu Ciocolată Glazurată
Această rețetă face 14 porții cu 533 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată, Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, și Tort De Dovleac Glazurat Cu Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați fundul a două tigăi de tort de 8 sau 9 inci cu hârtie pergament și unt ușor.Cerneti faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna.Se amestecă Zara, dovleacul și extractul de vanilie împreună într-un castron mic.Bateți untul și zaharurile împreună folosind un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.Bateți ouăle și gălbenușul, pe rând.Reduceți viteza mixerului la scăzut și bateți alternativ în amestecurile de făină și zară în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
3
Coaceți până când un tester, introdus în centru, iese curat-aproximativ 35 de minute (NOTĂ: Dacă utilizați tigăi antiaderente, verificați aproximativ 25 de minute pe măsură ce se gătesc mai repede).Răciți straturile complet înainte de glazură.Glazură:.Bateți crema de brânză folosind un mixer la viteză medie-mare până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr, cacao, scorțișoară și vanilie pentru cofetari și bateți cu viteză mică până când este bine combined.In un castron separat, bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor de 3/4 cană și colorantul alimentar la viteză medie-mare până la vârfuri moi.Îndoiți ușor frișca în amestecul de cremă de brânză până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Întindeți 1 cană glazură între cele două straturi și folosiți glazura rămasă pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale ale tortului.Se răcește timp de 30 de minute și se trece la glazură.Geamuri:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Așezați ciocolata dulce-amăruie tocată, untul și siropul de porumb într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea la fiert, turnați-o peste ciocolată și lăsați să stea 3 minute.Se amestecă ușor, folosind un tel, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Lăsați să stea 3-5 min, până când glazura se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Turnați glazura pe centrul tortului înghețat și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a o întinde pe marginile tortului, permițând unora să se reverse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista