Tort De Decadență Cu Ciocolată

Tort De Decadență Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de decadență cu ciocolată. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1548 calorii, 13g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ganache de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 309 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata Alune Decadență Tort Pop, Rhiw Tort De Decadență Cu Ciocolată, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 325 buc.F. Ungeți cu generozitate trei tigăi de tort de 9 inci cu unt și praf cu făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, cacao, pudra de espresso, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Folosiți un mixer electric sau un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete pentru a frământa împreună zahăr alb, zahăr brun și unt, bătând până când este ușor și aerisit (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați ouă pe rând, încorporând în întregime înainte de a adăuga următorul. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Adăugați o treime din ingredientele uscate la umed, apoi jumătate din laptele acru sau Zara, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lapte AcruLapte Acru
5
Adăugați a doua treime din ingredientele uscate, urmată de restul de lapte acru, bătând din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte AcruLapte Acru
6
Adăugați restul ingredientelor uscate și amestecați până când nu mai există șoptituri albe de făină. Împărțiți aluatul uniform între cele trei tigăi de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Lăsați prăjiturile să stea în tigăi timp de 10 minute înainte de a le întoarce pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Pentru a construi tortul: nivelați fiecare tort cu un Nivelator de tort, astfel încât acestea să fie perfect plate. Așezați primul strat de tort pe o placă de tort și aplicați jumătate din crema de unt de ciocolată deasupra, netezind-o în jurul suprafeței cu o spatulă offset. Stivați al doilea strat de tort deasupra și aplicați restul de cremă de unt de ciocolată deasupra, netezindu-l din nou perfect cu o spatulă offset. Acoperiți cu al treilea strat de tort și aplicați o cantitate mică de presiune pe tort pentru a comprima ușor stratul. Nu apăsați prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Aplicați jumătate din crema de unt de vanilie numai pe părțile laterale ale tortului, creând un strat de firimituri. Puneți tortul la frigider timp de 15 minute. După ce glazura s-a răcit, aplicați crema de unt de vanilie rămasă doar pe părțile laterale ale tortului. Folosiți o spatulă offset încălzită sub apă caldă și apoi ștersă pentru a netezi crema de unt de vanilie până la un finisaj fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Puneți tortul pe un suport de răcire care a fost așezat peste o foaie de copt cu margini. Turnați cu grijă ganache-ul cald în centrul tortului, lăsându-l să se epuizeze și acoperiți partea superioară a tortului. Opriți turnarea odată ce ganache ajunge la marginile vârfului și lăsați o parte—dar nu o mulțime—din ganache să dribleze pe laturi. Puneți tortul la frigider să se întărească timp de 1 oră. Acest tort va rămâne proaspăt până la trei zile dacă este bine sigilat și păstrat la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista