Tort De Crăciun Lane

Tort De Crăciun Lane
Această rețetă face 12 porții cu 981 calorii, 12g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, jumătăți de caise, cireșe tarte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Lane, Tort Lane, și Tort Lane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.unt și făină patru tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Tigăi de linie cu hârtie cerată. Cerneti primele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bate în vanilie. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți 1/3 de albi în amestec de unt. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăi (aluatul va avea o adâncime de aproximativ 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă bourbon, cireșe și caise într-un castron mic. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei până când cea mai mare parte a bourbonului este absorbită și fructele se înmoaie, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron mediu până când amestecul cade în panglică grea atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Transferați amestecul de gălbenuș într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când termometrul înregistrează 71° și amestecul este gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă în nuci, nucă de cocos și amestec de fructe. Se răcește până se răcește, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
FructeFructe
NuciNuci
5
Se amestecă în ciocolată. (Straturile de tort și umplutura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Înfășurați prăjituri; a se păstra la temperatura camerei. Umplerea capacului; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
FolieFolie
6
Așezați 1 strat de tort pe platou.
7
Se întinde cu 1/3 din umplutură. Repetați stratificarea tortului și umplerea de încă 2 ori. Se acoperă cu stratul final de tort, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Chill tort.
1
Bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr pudră într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în bourbon și vanilie. Bateți smântâna și 1/2 cană zahăr pudră într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați amestecul de cremă de brânză în frișcă; bateți până când este suficient de rigid pentru a se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Dacă doriți, așezați nuci pecan în jurul marginii tortului. Folosind sucitor, aplatizați jumătățile de caise între foile de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
CaiseCaise
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
4
Tăiați formele frunzelor. Aranjați pe tort. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.)

Ingrediente

7691 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcernut toate scop făinăcernut toate scop făină1jumătateCaise uscateCaise uscate4Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleywhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcireșe uscatecireșe uscate85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 pachete cremă de brânză, temperatura camerei1/2 pachete cremă de brânză, temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscate tocate măruntcaise uscate tocate mărunt8mari1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită8marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci pecan, prăjite, tocatenuci pecan, prăjite, tocate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil5 bomboane lui Peachie-O5 bomboane lui Peachie-O1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocatăciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocată3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnucă de cocos îndulcitănucă de cocos îndulcită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei1Oreos dublu umplutnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce2Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrișcă răcităfrișcă răcită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
OcaziiCrăciun
Revista