Această rețetă face 12 porții cu 981 calorii, 12g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, jumătăți de caise, cireșe tarte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Lane, Tort Lane, și Tort Lane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.unt și făină patru tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Tigăi de linie cu hârtie cerată. Cerneti primele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bate în vanilie. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți 1/3 de albi în amestec de unt. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăi (aluatul va avea o adâncime de aproximativ 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă bourbon, cireșe și caise într-un castron mic. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei până când cea mai mare parte a bourbonului este absorbită și fructele se înmoaie, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cireșe
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron mediu până când amestecul cade în panglică grea atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Transferați amestecul de gălbenuș într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când termometrul înregistrează 71° și amestecul este gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă în nuci, nucă de cocos și amestec de fructe. Se răcește până se răcește, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Fructe
Nuci
5
Se amestecă în ciocolată. (Straturile de tort și umplutura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Înfășurați prăjituri; a se păstra la temperatura camerei. Umplerea capacului; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Folie
6
Așezați 1 strat de tort pe platou.
7
Se întinde cu 1/3 din umplutură. Repetați stratificarea tortului și umplerea de încă 2 ori. Se acoperă cu stratul final de tort, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Chill tort.
1
Bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr pudră într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în bourbon și vanilie. Bateți smântâna și 1/2 cană zahăr pudră într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați amestecul de cremă de brânză în frișcă; bateți până când este suficient de rigid pentru a se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Dacă doriți, așezați nuci pecan în jurul marginii tortului. Folosind sucitor, aplatizați jumătățile de caise între foile de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Caise
Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
știft De Rulare
4
Tăiați formele frunzelor. Aranjați pe tort. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.)