Tortul de condimente de vacanță necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1417 calorii. Funcționează bine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-urile de condimente de vacanță ale lui Ron, Clătite Cu Condimente De Vacanță, și Cheesecake Cu Condimente De Vacanță.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină trei Tigăi rotunde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un bol mic de amestecare amestecați împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara măcinată, scorțișoara măcinată, ghimbirul măcinat și cuișoarele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Bicarbonat De Sodiu
Cuișoare De Pământ
Praf De Ghimbir
Nucșoară
Făină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
4
Cremați untul, zahărul și sarea până când sunt ușoare și pufoase cu un mixer electric. Bateți ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate și Zara alternativ începând și terminând cu cele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Când aluatul este bine amestecat și neted, împărțiți-l între cele 3 tigăi de tort pregătite și coaceți aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă să se răcească complet. Dacă straturile de tort s-au bombat puțin în timpul procesului de coacere, tăiați blaturile cu un cuțit lung zimțat, astfel încât să fie plate și uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Tigaie
7
Așezați primul strat, tăiat cu fața în jos, pe un piedestal de tort sau pe o farfurie de servire. Puneți aproximativ 3/4 cană de cremă de unt pe centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
8
Întindeți-l aproape până la margini cu o spatulă offset. Repetați cu restul de 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
9
Încingeți blatul tortului cu nuci tocate mărunt și pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Nuci
10
Bateți untul, scurtarea și sarea împreună până când sunt cremoase cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
11
Adăugați jumătate din zahărul cofetarilor și bateți până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
12
Combinați extractul de vanilie și smântâna grea. Bateți treptat zahărul rămas al cofetarilor alternând cu amestecul de smântână până când este încorporat și glazura este foarte ușoară și pufoasă.