Tort De Clătite Cu Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana Split Pancake Cake. Această rețetă servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 167 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână vanilie, frișcă, stropi de bomboane multicolore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Banana Split Tort, Banana Split Tort, și Banana Split Tort.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ingredientele pentru clătite cu biciul până se omogenizează bine.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare (375F). Ungeți cu unt dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire). Pentru fiecare clătită, turnați aproximativ 1/3 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti aproximativ 3 minute sau pana cand marginile sunt uscate si se formeaza bule deasupra. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Acest lucru ar trebui să facă aproximativ 5 clătite de dimensiuni medii.
Pentru a asambla, Așezați 1 clătită pe suportul sau farfuria pentru tort.
Așezați 1/4 cană frișcă pe clătită. Se acoperă cu 5 sau 6 felii de banană și aproximativ 1 lingură de cireșe maraschino tocate. Repetați straturile cu clătitele rămase și ingredientele de umplere.
Se acoperă cu ingrediente de Topping pentru tort de clătite.