Tort De Ciocolată Topită
Reteta tort de ciocolata topita ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert accesibil. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Dacă aveți zahăr granulat, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Topită, Tort De Ciocolată Topită, și Tort De Ciocolată Topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină 6 (6 uncii) ramekins.
Așezați 5 1/2 uncii de ciocolată și unt în partea superioară a unui cazan dublu și topiți-le peste apă fierbinte.
Folosind un mixer cu un atașament de bici, bateți ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul împreună până devin palide și groase, aproximativ 8 minute. Reduceți viteza și adăugați făină.
Adăugați amestecul de ciocolată și continuați să bateți până la luciu, aproximativ încă 5 minute.
Împărțiți jumătate din amestec în ramekins. Împărțiți ciocolata rămasă tocată printre ramekine, făcând o grămadă mică în mijlocul fiecăruia. Se acoperă cu restul de aluat.
Coaceți până când doar setați în jurul marginilor, dar centrul încă jiggles. Aproximativ 12 minute. Nu gătiți prea mult.
Se răcește doar câteva minute și se desface fiecare tort pe o farfurie.