Tort de ciocolată super umed cu Topping de ciocolată-scorțișoară
O porție conține 260 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mere, scorțișoară măcinată, amestec de tort de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Super Umed, Tort De Dovlecei Cu Ciocolată Super Umed, și Tort De Mere Cu Ciocolată-Super Umed! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor cu spray de gătit doar fundul unei tigaie de tort de sticlă de 9 x 13 inch.
Pentru tort: puneți dovlecelul ras într-o strecurătoare de plasă peste un bol și apăsați ușor cu o spatulă pentru a elibera apa. Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de tort, scorțișoară, ouă, albușuri de ou, iaurt fără grăsimi și mere. Bateți la viteză mică cu un mixer electric timp de 2 minute, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Îndoiți dovleceii răzuți scursi.
Se toarnă în tigaie tort pregătit.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet. Când se răcește, inversați tortul pe o farfurie mare sau platou și tăiați tortul în 12 pătrate mari cu un cuțit curat și ascuțit.
Pentru TOPPING de MOUSSE: în timp ce tortul se coace, combinați tofu, amestec de budincă și scorțișoară într-un bol. Folosind un mixer electric bate la viteză mare timp de 2 minute. Îndoiți toppingul biciuit cu mixer electric la viteză mică. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Pentru a servi, tăiați fiecare pătrat de tort în jumătate în diagonală pentru a face 2 triunghiuri. Folosiți o lingură pentru a decora fiecare farfurie cu sos de ciocolată, așezați 2 triunghiuri de tort pe fiecare farfurie, presărați generos cu zahărul cofetarilor și pudra de cacao și dollop cu mousse de ciocolată.