Tort De Ciocolată-Portocaliu
Ciocolata-portocaliu Torte este un fără lactate desert. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 463 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec de brioșe cu ciocolată dublă, zahăr, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata Orange Torte, Orange Chocolate Torte, și Tort De Portocale Cu Ciocolată Crudă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Acoperiți ușor o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit cu legume.
Tocam marunt migdalele. Radeți 1 linguriță de coajă de portocală dintr-una dintre portocale și tăiați fâșii de coajă de la alta pentru a le folosi pentru garnitură. Strângeți 1 1/2 căni de suc din portocale.
Pregătiți amestecul de brioșe conform instrucțiunilor etichetei, dar înlocuiți 3/4 cană de suc de portocale cu apă și amestecați migdalele tocate și coaja rasă.
Coaceți 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește torte în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați zahărul și restul de 3/4 cană de suc de portocale. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 10 minute. Pentru a servi, puneți sosul peste torte și garnisiți cu fâșiile de coajă de portocală.