Tort De Ciocolată-Nuc

Tort De Ciocolată-Nuc
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, curmale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Nucă De Ciocolată, Baton de tort cu nuci și ciocolată, și Ciocolata Nutella Nuc Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
3
Pentru a pregăti tortul, combinați curmale, 1/2 cană cacao, 1/2 cană apă clocotită și 1 linguriță granule de cafea; lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DateDate
ApăApă
4
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Așezați firimiturile într-un castron mare. Rezervați 10 jumătăți de nucă pentru garnitură. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
6
Combinați nucile rămase, făina și sarea în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați la pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
8
Puneți amestecul de curmale, 1/3 cană zahăr granulat, ulei, 1 linguriță vanilie și ou în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
DateDate
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Adăugați amestecul de curmale în amestecul de pesmet, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
DateDate
10
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Amestecați ușor o pătrime din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Scoateți hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/3 cană de cacao și următoarele 4 ingrediente (cacao prin 1 linguriță granule de cafea), amestecând până la omogenizare. Se amestecă 1/2 linguriță de vanilie. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Adăugați treptat zahăr pudră în amestecul de cacao, bătând cu un mixer la viteză medie până când este neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Așezați stratul de tort pe o farfurie.
16
Întindeți glazura uniform deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați jumătățile de nuc rezervate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista