Tort De Ciocolată Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Raspberry Icebox Cake. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, vanilie, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Gheață Cu Napolitane Cu Ciocolată Cu Zmeură, Tort Cu Ciocolată Cu Sos De Zmeură, și Tort Pop-Art Cu Gheață Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna cu zahărul și vanilia într-un castron mic adânc cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Întindeți 1 linguriță de cremă îngrămădită pe fiecare dintre cele 4 napolitane. Aranjați suficiente zmeură una lângă alta (cât mai aproape una de alta) pe 1 napolitană cu cremă pentru a forma un strat uniform. Stivați 2 napolitane cu vârf de cremă pe o farfurie (cu cremă în sus) și acoperiți cu napolitane de fructe de pădure, apoi întindeți cu grijă o altă linguriță de cremă peste fructe de pădure. Se acoperă cu ultima napolitană cremă și se acoperă crema cu napolitana simplă rămasă. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu crema rămasă. Acoperiți cu un bol inversat și răciți cel puțin 4 ore.
Serviți tortul cu fructele de pădure rămase.
* Tortul se poate răci până la 1 zi.