Tort De Ciocolată Cu Trufe De Mentă Fudgy
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fudgy Ciocolata-Menta Cookie-Uri, Plăcintă Cu Malț De Ciocolată Fudgy-Mentă, și Batoane De Trufe De Ciocolată Cu Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. În bolul cu microunde mediu, ingredientele de umplere cu microunde neacoperite la 30 până la 40 de secunde; se amestecă până se topește și se omogenizează. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde cu 10 până la 20 de secunde mai mult. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Puneți jumătate din aluat în tigaie; se întinde uniform.
Scoateți din cuptor; aruncați imediat linguri de umplutură peste aluat, păstrând umplutura departe de părțile laterale ale tigaiei și apăsând ușor. Puneți cu grijă aluatul rămas deasupra; se întinde uniform.
Coaceți cu 42 până la 47 de minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese aproape curată și tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește în tigaie 15 minute. Slăbiți tortul cu cuțitul în jurul centrului și marginilor tigaiei. Întoarceți tortul cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, crema de brânză și 1 lingură de lapte cu biciul până se omogenizează, adăugând lapte suplimentar până la consistența dorită.
Stropiți glazura peste tortul răcit.
Se presară cu bomboane zdrobite. A se păstra ușor acoperit la frigider.