Tort De Ciocolată Cu Alune
Această rețetă servește 10 și costă 1,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 613 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână frangelico, nutella, frangelico și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ciocolată Kahlua Cu Cremă De Unt De Ciocolată Cu Alune Sărate, Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și tapetați o tigaie cu arc de 9 inci.
Bateti albusurile si sarea pana se intaresc, dar nu se usuca. Într-un castron separat, bateți untul și Nutella.
Se amestecă în Frangelico, gălbenușuri de ou și alune. Îndoiți în ciocolată. Apoi, pliați albușurile.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți timp de 40 de minute, până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Tort rece complet pe un fir rack.To faceți glazura: prăjiți alunele într-o tigaie până se rumenesc pe alocuri.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. (Asigurați-vă că vă răciți complet înainte de a le pune pe tort.) Într-o cratiță grea, încălziți smântâna, Frangelico și ciocolata. Când ciocolata s-a topit, scoateți tigaia de pe foc și bateți până când este suficient de groasă pentru a îngheța tortul.Desfaceți tortul, lăsându-l pe bază. Gheață partea de sus a tortului cu glazura. Se acoperă cu alune prăjite.