Tort De Ciocolată Aproape Fără Făină Cu Dulce De Leche
Tort de ciocolată aproape fără făină cu Dulce de Leche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 510 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, dulce de leche, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată-dulce de leche tort de lavă, Tort De Ciocolată Cu Dulce De Leche Și Butte De Fasole De Vanilie, și Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și fragil cu alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. tapetați baza tigaiei de 8 inci cu hârtie pergament.
Topiți ciocolata încet, la foc mic, în vârful unui cazan dublu până se topește complet. Se amestecă frecvent.
Scoateți ciocolata topită de pe foc și amestecați untul, făina, zahărul și sarea.
Bateți gălbenușurile ușor cu o furculiță, apoi amestecați treptat în amestecul de ciocolată. Amestecați energic în timp ce adăugați gălbenușurile, deoarece amestecul este încă destul de cald și nu doriți să amestecați ouăle! Odată încorporat, grăbiți-vă cu pasul următor.
Bateți albușurile până când au o formă definită, dar nu sunt uscate și pliați în amestecul de ciocolată. Bătăile excesive sau sub bătăi vor strica tortul. Albușurile bătute trebuie pliate lin, rapid și ușor în amestecul de ciocolată.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 15 minute. Opriți focul; deschideți ușa cuptorului, lăsând-o întredeschisă și lăsați tortul să se răcească complet în cuptor.
Odată gata de servit, feliați cu un cuțit ascuțit, curățând între felii pentru a rămâne îngrijit. Completați fiecare felie cu o lingură de dulce de leche și o lingură mare de frișcă sau înghețată.