Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb

Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb
Somonul prăjit cu ardei roșu și gust de porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 348 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb, Somon Prăjit Cu Gust De Nucă-Piper, și Somon la grătar cu gust de porumb prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt aromate, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor. Zdrobiți în mortar cu pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Mortar și PistilMortar și Pistil
1
Char ardei gras peste flacără de gaz sau sub broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Cojiți și semințe de ardei; tăiat în bucăți de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați porumb și ceapă verde și saut până când porumbul începe să se rumenească în pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PorumbPorumb
4
Se adauga usturoiul si cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
5
Adăugați vin și amestecați până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Se ia de pe foc. Se amestecă ardeii grași, sucul de lămâie, mierea și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
7
Adăugați 1 1/2 lingurițe semințe de coriandru zdrobite. (Savurarea poate fi făcută cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Se amestecă la foc mediu până se încălzește înainte de servire.) Se amestecă pătrunjelul în gust. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SavureazăSavurează
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de coacere mare cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 5 ingrediente și semințele de coriandru zdrobite rămase într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Periați somonul peste tot cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Transferați pe foaia de copt pregătită. Prăjiți somonul până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Transferați pe platou. Lingura savura peste somon și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate68
Revista