Tort De Ciocolată

Tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci (23 cm) și tapetați fundul cu o fâșie de hârtie pergament.
Într-un castron mare, puneți tigaia peste apă fierbinte, încălziți ciocolata și untul împreună până se topesc și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din zahăr, apoi gălbenușurile de ou și făina Sweet Life in Paris 35.
Folosind un mixer electric sau un tel, începeți să bateți albușurile cu sare. Continuați să le biciuiți până când încep să formeze vârfuri moi, căzute. Bateți treptat zahărul rămas până când albii sunt netezi și mențineți forma atunci când biciul este ridicat.
Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia o treime din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura, apoi pliați albușurile rămase până când amestecul este neted și nu rămân dungi albe vizibile.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, neteziți blatul și coaceți timp de 35 de minute, până când tortul se simte ușor ferm în centru. Nu exagerați.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din viața dulce din Paris de David Lebovitz Copyright (c) 2009 de David Lebovitz publicat de Broadway Books.David Lebovitz a locuit în San Francisco timp de douăzeci de ani înainte de a se muta la Paris. A copt la mai multe restaurante notabile înainte de a-și începe cariera de autor de cărți de bucate și scriitor de alimente. Este autorul a patru cărți foarte apreciate despre deserturi și a scris pentru multe reviste alimentare importante, împărtășind rețetele sale bine testate scrise cu o supă de umor. Blogul său popular, premiat, www.davidlebovitz.com, distrează cititorii din întreaga lume cu rețete dulci și sărate în timp ce încearcă să dezvăluie complexitatea vieții la Paris.