Tort De Ciocolata Cu Ciocolata
Ciocolata Tort de ciocolată necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați glazura de ciocolată gata de răspândit, biscuiții de miere graham, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Eclair De Ciocolată, Tort Eclair De Ciocolată, și Nu Coace Ciocolata Eclair Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos a unui vas de copt 13 - x 9-inch unsuros cu o treime din biscuiti miere graham.
Bateti împreună amestec budinca si lapte; se adaugă topping biciuit, amestecând până când amestecul se ingroasa.
Întindeți jumătate din amestecul de budincă peste biscuiții graham. Repetați straturile cu o treime din biscuiții graham și amestecul de budincă rămas. Se acoperă cu biscuiții graham rămași.
Răspândiți cu glazură de ciocolată. Acoperiți și răciți 8 ore.
Notă: pentru a ușura, utilizați biscuiți graham cu conținut redus de grăsimi, amestec de budincă fără zahăr, lapte fără grăsimi și topping înghețat fără grăsimi.