Tort de cimitir bântuit
Tort cimitir bântuit necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr brun muscovado, cremă unică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Halloween. 745 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tort Castel Bântuit, Tort De Casă Bântuită, și Tort Cu Strat De Halloween Bântuit.
Instrucțiuni
Pentru a face fantomele, încălziți cuptorul la 110c / 90C ventilator / gaz . Bateți albușul într-un castron curat până se formează vârfuri rigide.
Bateți zahărul câte o lingură și continuați să bateți câteva minute până când amestecul este gros și seamănă cu spuma de ras. Puneți ușor amestecul într-o pungă mare pentru congelator, apoi tăiați o gaură de 1,5 cm într-unul dintre colțuri. Acoperiți o foaie de copt cu niște pergament de copt. Strângeți cu grijă un cerc mic de albuș de ou bătut din pungă, trăgând în sus în timp ce faceți pentru a face o formă de fantomă. Repetați până când amestecul este consumat, ar trebui să obțineți aproximativ 15 fantome.
Coaceți timp de 1 oră până când sunt crocante. Poate fi depozitat într-un recipient etanș până la 2 zile.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Răsturnați pudra de cacao, făina cu auto-creștere și zahărul într-un castron mare, rupând orice pâlcuri de zahăr.
Se amestecă ouăle, laptele și uleiul într-o cană sau castron de măsurare, apoi se toarnă peste ingredientele uscate și se amestecă totul până se omogenizează. Ungeți și tapetați un vas de copt adânc (20 x 30 x 5cm) cu pergament de copt.
Se toarnă amestecul de tort și se coace timp de 30 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se întoarce pe o farfurie de servire. Alternativ, înfășurați bine și păstrați până la 2 zile.
Finalizați decorarea tortului: încălziți crema într-o cratiță până la fierbere.
Așezați ciocolata neagră într-un castron mare și turnați peste smântâna fierbinte. Se amestecă până se topește ciocolata. Folosiți o perie curată pentru a picta un strat de ciocolată peste 7 biscuiți bogați cu degetul de ceai, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Se toarnă restul amestecului de ciocolată peste tort și se netezește cu un cuțit. Bateți prăjiturile cu ciocolată sau bateți într-o pungă de congelator cu un sucitor, până se formează firimituri mici.
Se presară deasupra tortului.
Așezați ciocolata albă într-un castron mic, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă 5 minute sau până se topește, apoi se pune lingura într-o pungă mică pentru congelator. Așteptați 10 minute, astfel încât amestecul să nu fie prea curgător, apoi tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Scoateți 2 pete mici pe fiecare fantomă, așezați o minge de argint pe fiecare pentru a face ochi, apoi scoateți cuvinte și forme potrivite pe pietrele funerare. Lăsați timp de 30 de minute să se stabilească, apoi împingeți pietrele funerare de biscuiți în tort și aranjați fantomele în jur. Pentru a face fantomele să zboare, împingeți un fir subțire (le puteți obține de la o florărie, amintiți-vă să le îndepărtați înainte de a mânca) în fundul fantomei, apoi puneți-l în tort, ascunzând firul în spatele unei pietre funerare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "