Tort de cimitir bântuit

Tort de cimitir bântuit
Tort cimitir bântuit necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr brun muscovado, cremă unică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Halloween. 745 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tort Castel Bântuit, Tort De Casă Bântuită, și Tort Cu Strat De Halloween Bântuit.

Instrucțiuni

1
Pentru a face fantomele, încălziți cuptorul la 110c / 90C ventilator / gaz . Bateți albușul într-un castron curat până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți zahărul câte o lingură și continuați să bateți câteva minute până când amestecul este gros și seamănă cu spuma de ras. Puneți ușor amestecul într-o pungă mare pentru congelator, apoi tăiați o gaură de 1,5 cm într-unul dintre colțuri. Acoperiți o foaie de copt cu niște pergament de copt. Strângeți cu grijă un cerc mic de albuș de ou bătut din pungă, trăgând în sus în timp ce faceți pentru a face o formă de fantomă. Repetați până când amestecul este consumat, ar trebui să obțineți aproximativ 15 fantome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Coaceți timp de 1 oră până când sunt crocante. Poate fi depozitat într-un recipient etanș până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Acum faceți tortul.
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Răsturnați pudra de cacao, făina cu auto-creștere și zahărul într-un castron mare, rupând orice pâlcuri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se amestecă ouăle, laptele și uleiul într-o cană sau castron de măsurare, apoi se toarnă peste ingredientele uscate și se amestecă totul până se omogenizează. Ungeți și tapetați un vas de copt adânc (20 x 30 x 5cm) cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă amestecul de tort și se coace timp de 30 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se întoarce pe o farfurie de servire. Alternativ, înfășurați bine și păstrați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Finalizați decorarea tortului: încălziți crema într-o cratiță până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Așezați ciocolata neagră într-un castron mare și turnați peste smântâna fierbinte. Se amestecă până se topește ciocolata. Folosiți o perie curată pentru a picta un strat de ciocolată peste 7 biscuiți bogați cu degetul de ceai, apoi lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Se toarnă restul amestecului de ciocolată peste tort și se netezește cu un cuțit. Bateți prăjiturile cu ciocolată sau bateți într-o pungă de congelator cu un sucitor, până se formează firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri De CiocolatăCookie-uri De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Se presară deasupra tortului.
13
Așezați ciocolata albă într-un castron mic, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă 5 minute sau până se topește, apoi se pune lingura într-o pungă mică pentru congelator. Așteptați 10 minute, astfel încât amestecul să nu fie prea curgător, apoi tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Scoateți 2 pete mici pe fiecare fantomă, așezați o minge de argint pe fiecare pentru a face ochi, apoi scoateți cuvinte și forme potrivite pe pietrele funerare. Lăsați timp de 30 de minute să se stabilească, apoi împingeți pietrele funerare de biscuiți în tort și aranjați fantomele în jur. Pentru a face fantomele să zboare, împingeți un fir subțire (le puteți obține de la o florărie, amintiți-vă să le îndepărtați înainte de a mânca) în fundul fantomei, apoi puneți-l în tort, ascunzând firul în spatele unei pietre funerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
OcaziiHalloween
Revista