Tortul de catifea roșie necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de bicarbonat de sodiu, colorant alimentar lichid, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray antiaderent, tapetați fundul tigaiei cu o hârtie pergament rotundă, pulverizați pergamentul cu spray antiaderent și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți laptele de unt, colorantul alimentar, oțetul și vanilia împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați zahărul brun și untul în vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete și smântână la viteză medie până când se luminează în culoare, 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Întoarceți mixerul la viteză medie și adăugați încet ouăle și bateți până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de făină în 3 tranșe, alternând cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului între fiecare tranșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă la viteză mică până se omogenizează, 30 până la 45 de secunde.
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite și coaceți până când tortul se întoarce atunci când este apăsat sau atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se răcește în tigăi pe un suport timp de 10 minute, apoi se scoate tortul din tigăi și se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Combinați crema de brânză și untul la viteză medie, doar până la amestecare, în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați vanilia și sarea și bateți până se combină. Cu viteza scăzută, adăugați zahărul pudră în 4 loturi, bătând până se omogenizează între fiecare adăugare. La frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă