Tort De Catifea Rosie

Tort De Catifea Rosie
Tortul de catifea roșie necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de bicarbonat de sodiu, colorant alimentar lichid, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray antiaderent, tapetați fundul tigaiei cu o hârtie pergament rotundă, pulverizați pergamentul cu spray antiaderent și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți laptele de unt, colorantul alimentar, oțetul și vanilia împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați zahărul brun și untul în vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete și smântână la viteză medie până când se luminează în culoare, 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Întoarceți mixerul la viteză medie și adăugați încet ouăle și bateți până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de făină în 3 tranșe, alternând cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului între fiecare tranșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se amestecă la viteză mică până se omogenizează, 30 până la 45 de secunde.
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite și coaceți până când tortul se întoarce atunci când este apăsat sau atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se răcește în tigăi pe un suport timp de 10 minute, apoi se scoate tortul din tigăi și se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10
Combinați crema de brânză și untul la viteză medie, doar până la amestecare, în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați vanilia și sarea și bateți până se combină. Cu viteza scăzută, adăugați zahărul pudră în 4 loturi, bătând până se omogenizează între fiecare adăugare. La frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista