Tort De Catifea Rosie
Tortul de catifea roșie necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de bicarbonat de sodiu, colorant alimentar lichid, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray antiaderent, tapetați fundul tigaiei cu o hârtie pergament rotundă, pulverizați pergamentul cu spray antiaderent și dați deoparte.
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol și dați deoparte.
Bateți laptele de unt, colorantul alimentar, oțetul și vanilia împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Combinați zahărul brun și untul în vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete și smântână la viteză medie până când se luminează în culoare, 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Întoarceți mixerul la viteză medie și adăugați încet ouăle și bateți până când sunt complet încorporate.
Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de făină în 3 tranșe, alternând cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului între fiecare tranșă.
Se amestecă la viteză mică până se omogenizează, 30 până la 45 de secunde.
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite și coaceți până când tortul se întoarce atunci când este apăsat sau atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Se răcește în tigăi pe un suport timp de 10 minute, apoi se scoate tortul din tigăi și se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de îngheț.
Combinați crema de brânză și untul la viteză medie, doar până la amestecare, în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Adăugați vanilia și sarea și bateți până se combină. Cu viteza scăzută, adăugați zahărul pudră în 4 loturi, bătând până se omogenizează între fiecare adăugare. La frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de utilizare.