Tort De Catifea Rosie

Tort De Catifea Rosie
Tortul de catifea roșie necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de bicarbonat de sodiu, colorant alimentar lichid, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray antiaderent, tapetați fundul tigaiei cu o hârtie pergament rotundă, pulverizați pergamentul cu spray antiaderent și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți laptele de unt, colorantul alimentar, oțetul și vanilia împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați zahărul brun și untul în vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete și smântână la viteză medie până când se luminează în culoare, 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Întoarceți mixerul la viteză medie și adăugați încet ouăle și bateți până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de făină în 3 tranșe, alternând cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului între fiecare tranșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă la viteză mică până se omogenizează, 30 până la 45 de secunde.
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite și coaceți până când tortul se întoarce atunci când este apăsat sau atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se răcește în tigăi pe un suport timp de 10 minute, apoi se scoate tortul din tigăi și se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Combinați crema de brânză și untul la viteză medie, doar până la amestecare, în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați vanilia și sarea și bateți până se combină. Cu viteza scăzută, adăugați zahărul pudră în 4 loturi, bătând până se omogenizează între fiecare adăugare. La frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista